Ha azt mondom Panda, Te azt mondod.....

2016. február 09. 11:27 - Sárkánylovasok Harcművészeti Egyesület

Kung fu!3.jpg

 

Belső béke, belső béke... Ismerős, ugye? Po gondolatait hallgatva sokszor magunkra ismerhettünk. De hagyjuk most a meséket. Lássuk hogyan is néz ki egy kung fu iskola a valóságban.

Bemutatkozik a Magyar Xing Yi Quan Iskola

Fő célunk egy komplex egészségfejlesztő és -megőrző rendszer átadása a tradicionális kung fu oktatásán keresztül. Elsősorban az egyén testi és szellemi fejlesztésére, a stressz és a felgyülemlett feszültség átalakítására, ezáltal a belső harmónia megteremtésére összpontosítunk, önvédelmi és harci technikák segítségével.

zsolt_1.jpg

Az Iskola lehetőséget nyújt egy olyan kung fu stílus megismerésére, mely kevésbé elterjedt Magyarországon - ez pedig a Xing Yi Quan (a Stílusról bővebben).
Iskolánk vezetője, Balogh Zsolt kínai mesterektől tanult és szerezte meg a Xing Yi Quan rendszer mesteri fokozatát, melynek tradicionális változatát jelenleg egyedül ő képviseli az országban.

Iskolánkban az oktatás iskolaéves periódusokban zajlik.
Minden év szeptemberében indítunk egy előkészítő csoportot, melynek elvégzése után lehet csatlakozni a kezdő edzésekhez, felvételi vizsga letétele után iskolai keretek között, vagy akár iskolai tagság nélkül is. Az edzéseken átadott tanítás egymásra épül, ezért az év közbeni csatlakozás kizárólag egyéni felkészítés után lehetséges.

Miért jó az iskolai tagság?

Ha többet szeretnél, mint heti kétszer eljárni sportolni, ha érdekel a kung fu mélyebb tartalma, ha céljaid vannak akár a harcművészet, akár az önfejlesztés terén, szívesen indulnál versenyeken, esetleg oktatói vagy mesteri szint elérésére törekszel, a Magyar Xing Yi Quan Iskola lehetőséget biztosít neked iskolai keretek közötti tanulásra.

Az iskolai tagsággal nem csak kedvezményesen járhatsz edzésekre, de megnyílik előtted a továbblépés lehetősége haladó és oktatói szintre. Az alap kung fu edzések kiegészülnek elméleti oktatással, mélyebb Qi Gong (csikung) ismerek megszerzésével, valamint forma-, fegyveres és harci edzésekkel.


Az iskolai tagság nem feltétele annak, hogy az Iskola alapedzésein részt vegyél!
Ha tetszik ez a különleges mozgásforma, de nem akarod még elkötelezni magad, akkor is szeretettel látunk a kezdő csoportban.

A választás a tiéd! :) 

Balogh Zsolt 

Tradicionális Kung Fu és Qi Gong mester,
Magyar Xing Yi Quan Iskola vezetője,
Sárkánylovasok Harcművészeti Egyesület elnöke

 

Áprilisban 3 hónapos kurzusokat indítunk új termünkben!

(Bp. VI.kerület)

Témáik:

Taoista Öt Elem (egészségfejlesztés)

Harcművészet Kezdőknek

 

Elérhetőségeink

www_sarkanylovasok_hu.png

hello@sarkanylovasok.hu

FB-on is megtalálsz minket:

Magyar Xing Yi Quan Iskola - Katt ide!

Sárkánylovasok Harcművészeti Egyesület - Katt ide!

Edzéseinkről bővebben itt olvashatsz.

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://mindennapokharcosai.blog.hu/api/trackback/id/tr428445872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.